Laget: Hampus - Kalle, Jocke Ek, Finn, Nicki - Ole, Petter, Andreas - Jompa, Ferna, Eric A

1-0 Jompa ass Eric A min 8
2-0 Jompa ass Eric A min 19
3-0 Ferna ass Nicki min 41

Jocke Ek gör comeback efter varit borta sen i sommras, några b-lags matcher verkade räcka för att behålla formen. Behövligt nu när både Johan och Kevin inte kunde vara med.
Matchen börjar lite avvaktande. Önnered slår ofta lite längre bollar och går på skarv, detta gör de bra och ställer till lite problem utan att skapa någon farlighet.
Efter 7 mminuter löper Ferna ut på högerkanten och får bollen, driver fram och släpper bollen till Eric som dribblar in i straffområdet och skjuter. Bengan räddar men Eric får in bollen framför målet där Jompa trycker in nicken uppvaktad av en Önnereds försvarare.
Efter detta tar Önnered över spelet och har ett par farliga hörnor som Hampus med nöd och näppe klarar av. Mitt i pressen missar Önnered en offsidefälla och vi kommer 3 mot 0. Eric driver bollen mot Bengan och passar Jompa som säkert sätter bollen. Önnered ropar på offside på sista passningen, omöjligt att se från vår bänk. Önnered fortsätter föra spelet och har ett farligt skott som Hampus räddar fint till hörna.
Vi får stundtals till ett bra anfallsspel men framförallt är vi vassa när vi kommer fram. Jompa har ett friläge efter en halvtimma ifrån sin vänster kant men har en liten vinkel och försöker passa Ferna men missar passningen. 10 minuter senare slår Nikki en öppnande boll till Ferna som har liknande läge som Jompa tidigare. Jompa är med centralt men Ferna har inga planer att passa utan drar till och bollen går in i bortre gaveln utan att Bengan hinner reagera. Jompa har ytterligare ett läge innan paus där ett inlägg från Andreas kommer på bortre ytan. Jompa försöker slå in bollen med yttersidan på halvvolley men bollen kommer ut till Andreas igen som spelar snett inåt bak till Eric som skjuter men Bengan tar den säkert.
3-0 i paus. Bra försvarsspel och vi är vassa när vi får upp bollen men passningsspelet längre ner på planen är för ojämt.
Andra halvlek är lite avslagen. Önnered är inte lika aggresiva och vi börjar styra spelet mer. I 55:e minuten får Önnered en man utvisad efter sitt andra gula kort. Istället för att öka bolltempot och utnytja fördelen kommer vi in i ett bekvämt tempo. Vi skapar några chanser, Eric driver in från vänsterkanten och skjuter men Önnereds målvakt (Bengan utbytt i paus) räddar.
Inte så mycket att säga om andra halvlek. Önnered håller upp spelet bra även om det känns som vi har bra kontroll hela tiden. Vi borde skapa mycket mer chanser när Önnered spelade med en 3-backslinje efter deras utvisning men skärpan fanns inte i varken de avgörande passningarna eller avsluten.
Ole (som lobbade mycket för att spela toppforward den tiden han var på bänken) gjorde matchen miss när han från sin (tillfälliga??) offensiva mittfältsposition skall bredsida in 4-0 från 8-10 meter men bollen går långt utanför.
Önnered har ett par farliga inlägg och hörnor på slutet men Hampus håller sin nolla.
3-0 efter ett bra försvarsspel under hela matchen och vassa och effektiva anfall i första halvlek. Våra forwards fortsätter att leverera. Jompa 2 mål, Ferna 1 mål och Eric 2 ass
Guldringen nästa match, en av få matcher som vi fick med oss ett resultat (3-3) som vi inte förtjänade.